FSM (Fengshangmei) este un brand de produse pentru unghii care isi are originale in China, punand foarte mare accent pe raportul calitate-pret care se doreste sa fie unul cat mai avantajos pentru cumparator. Altfel spus, FSM este un brand foarte accesibil ca pret, in timp ce calitatea produselor ramane una destul de buna.

Probabil in ultima perioada de timp, produsele FSM au devenit foarte cunoscute prin prisma recomandarilor de care se bucura. Pot fi o varianta convenabila atat pentru persoanele incepatoare, fiindca nu este nevoie de o investitie foarte mare daca optezi pentru acest brand, cat si pentru persoane cu experienta in domeniu. Ambele categorii de utilizatoare au fost multumite, de aceea, au castigat un renume destul de bun.

Sigur ca am fost si eu foarte curioasa sa incerc aceste produse atat de laudate, am si reusit sa testez o buna parte din ele, iar in continuare va voi vorbi despre produsele care mie mi-au placut si pe care consider ca le puteti achizitiona cu incredere, fiindca se lucreaza usor cu ele, sunt rezistente si nu creeaza niciun fel de reactii adverse.

Pentru a incepe analiza produselor intr-o anumita ordine, am sa vorbesc intai despre produsele de pregatire a unghiei. Din aceasta gama, v-as putea recomanda sa incercati primerul fara acid FSM, Baza Bond FSM sau rubber base FSM varianta incolora. Pot confirma ca aceste produse de pregatire a unghiei ofera o buna rezistenta manichiurii si nu am avut probleme ca unghiile sa prinda aer sau, mai rau, sa cada!

produse pregatire unghie fsm

Gelurile FSM sunt, practic, vedetele brand-ului, iar aprecierile au la baza raportul calitate-pret. Sunt niste geluri extrem de accesibile ca pret, dar care totusi calitatea ramane una buna. Exista doua variante de geluri si anume: gama de geluri autonivelanta si gama tip jeleu. Gama autonivelanta este cea pe care o gasim in recipient negru, iar cea jeleu in recipient alb. Cu ambele se lucreaza bine si sunt foarte rezistente, insa daca esti incepatoare cel mai mult te-ar avantaja cele autonivelante. Un avantaj al acestor geluri, indiferent daca vorbim despre cele jeleu sau autonivelante se refera la faptul ca se lucreaza foarte bine cu ele si nu au tendinta de a curge in cuticule in momentul aplicarii. De asemenea, ofera foarte multe variante de geluri de constructie de la cel clear pana la milky white (alb laptos)  sau cele tip cover care sunt foarte numeroase. Practic, este imposibil sa nu gasesti in gama lor varianta de cover care iti place cel mai mult din perspectiva nuantei, fiindca ofera foarte multe alternative.

geluri de constructie autonivelante fsm

In final, as putea recomanda si top coat-ul/finish-ul de la FSM varianta lucioasa. Este mai bun decat m-as fi asteptat, fiindca sunt destul de pretentioasa in alegerea top coat-ului, insa in mod clar nu este cea mai buna varianta pe care am testat-o. Daca vrei sa achizitionezi un top coat accesibil ca pret, dar destul de bun calitativ, poti opta pentru FSM. Singura remarca pe care as face-o este ca nu rezista chiar atat de bine la zgarieturi. In rest, nu as avea ce sa ii reprosez.

top coat fsm

Si pentru ca era sa uit fiindca l-am achizitionat cu ceva timp in urma, merita strecurat pe aceasta lista si polygelul de la FSM care este absolut minunat. Are o vascozitate ridicata, este foarte rezistent si poate fi folosit atat pentru constructia unghiilor pe tips, cat si pe sablon. Il puteti gasi in nuante de nude sau de alb.

polygel fsm

Pana in momentul de fata, acestea ar fi produsele de la FSM care m-au incantat si pe care vi le pot recomanda. In mod clar, nu am incercat absolut toata gama, insa daca voi mai descoperi la ei produse care merita, cu siguranta voi updata articolul si vi le voi prezenta. Pana atunci, sper ca v-au fost de folos parerile din acest material, iar mai jos va las cateva magazine online de unde puteti achizitiona produsele FSM. Pe data viitoare!

FSM pe NailsUP

FSM pe eMAG

FSM pe BaseOne

FSM pe FSM Romania

2 Comments on Despre FSM si ce produse mi-au placut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *