Categorie: Aparatura unghii

Lampi UV LED bune si ieftine – Variante pentru orice buget

lampi uv led bune si ieftine

Esti la inceput de drum sau vechea lampa tocmai s-a defectat si nevoie de una noua? Indiferent de tipul materialului cu care lucrezi, ca este vorba despre acril, oja semipermaneta, polygel sau gel, ai nevoie de o lampa UV LED buna si, de ce nu, chiar si ieftina. Din fericire, exista pe piata o multitudine de modele, pentru orice buzunar, care isi fac treaba excelent. Trebuie doar sa te orientezi corect si cu siguranta vei fi incantata de alegerea facuta. (mai mult…)

Freze unghii ieftine – Variante accesibile oricarui buget

freze ieftine si bune

Freza de unghii reprezinta una dintre cele mai importante ustensile in realizarea unghiilor cu gel, polygel, acryl sau oja semipermanenta. O freza buna te poate ajuta sa economisesti timp, dar iti si simplifica munca. Fie ca lucrezi in domeniu, esti la inceput de drum sau vrei sa iti faci singura manichiura, ai nevoie de un astfel de aparat, care este absolut indispensabil. (mai mult…)

Freza electrica de unghii buna : Topul celor mai bune freze de pe piata

pila electrica marathon

Calitatea face diferenta in orice domeniu, chiar si in cel al unghiilor tehnice, iar aparatura de calitate va poate simplifica realmente munca. Cine a folosit atat o freza de unghii ieftina, cat si una profesionala, poate confirma diferenta semnificativa intre cele doua. Fie ca esti incepatoare, fie ca ai ceva experienta in domeniu, achizitionarea unei freze electrice profesionale reprezinta, intotdeauna, cea mai buna alegere. (mai mult…)

Tritor One Pila electrica profesionala 30000 RPM : Review si Pareri utile

tritor one pila electrica

O pila electrica profesionala face diferenta, iar acest lucru este confirmat de Tritor One. Este un model realizat din materiale de calitate, capabil sa asigure performante pe masura, dar si o buna rezistenta in timp.

Tritor One ofera un confort sporit si va simplifica munca. Nu se incalzeste incat sa creeze disconfort clientei si nici nu va trebui sa suportati vibratii enervante. Este un produs potrivit chiar si pentru tehniciene cu volum foarte mare de munca sau chiar in saloare. (mai mult…)