0
(0)

Calitatea face diferenta in orice domeniu, chiar si in cel al unghiilor tehnice, iar aparatura de calitate va poate simplifica realmente munca. Cine a folosit atat o freza de unghii ieftina, cat si una profesionala, poate confirma diferenta semnificativa intre cele doua. Fie ca esti incepatoare, fie ca ai ceva experienta in domeniu, achizitionarea unei freze electrice profesionale reprezinta, intotdeauna, cea mai buna alegere.

O freza de calitate este, in primul rand, prevazuta cu un motor mult mai puternic decat cele clasice, iar acest lucru se poate resimti si in momentul in care lucrezi cu ele. Timpul in care indepartezi gelul de pe unghie este semnificativ redus. De asemenea, o freza de calitate superioara nu vibreaza asa cum se intampla cu cele ieftine, este construita din materiale de calitate si nici nu este foarte zgomotoasa. In plus, o freza de calitate ofera si o buna rezistenta in timp, precum si fiabilitate ridicata.

Sigur ca o freza profesionala este si ceva mai scumpa decat altele, insa rezistenta acesteia nu poate fi pusa la indoiala. O freza de calitate va fi intotdeauna mai durabila decat o freza ieftina, iar daca ati face un calcul, ati observa ca investitia se amortizeaza in timp, iar de multe ori, achizitionarea uneia profesionale este mai rentabila avand in vedere faptul ca o freza ieftina se poate altera mult mai rapid, ulterior, fiind necesara inlocuirea sa.

Pentru ca nu sunt atat de multe modele de freze profesionale pe piata, am sa vi le prezint pe cele care exista si pe care le puteti achizitiona cu incredere. De asemenea, sub fiecare va voi lasa magazinul unde le puteti gasi in varianta originala, fiindca, din pacate, exista pe piata si site-uri care comercializeaza variante ce nu sunt originale (fake) si pe care va recomand cu incredere sa le evitati. Din punctul meu de vedere, copiile dupa frezele originale nu sunt niciodata o varianta buna, calitatea fiind pusa sub semnul intrebarii.

Freza Strong 210 Originala

strong 210 originala

 

Vezi stoc si pret!

Este un produs fabricat in Coreea importat de la SAESHIN, ce vine la pachet cu o garantie de un an. Statia de baza prezinta butoane de control si inel de sustinere a frezei. Detine 18 lacasuri pentru pastrarea la indemana a capetelor de lucru. Freza manuala Strong 105L prezinta un motor cu 35000 de rotatii pe minut, avand o greutate de 195 de grame. Puterea frezei este de 65 W, turatia fiind reglabila intre 0 si 35000 de rotatii pe minut. Se livreaza alaturi de doua perii de carbon de schimb pentru motor, cheie metalica pentru demontare si o siguranta electrica de 2A.

Freza Marathon originala

marathon originala

Vezi stoc si pret!

Este un model produs in Coreea de Sud ce vine la pachet cu o garantie de 2 ani pentru persoanele fizice si un an pentru persoanele juridice. Unitatea centrala are o putere de 45 W, iar micromotorul de 15 W. Obtine pana la 30000 de rotatii pe minut si dispune de protectie automata.

Freza electrica Promed 1030 originala

Vezi stoc si pret!

Gama Promed este recunoscuta pentru precizia, fiabilitatea si puterea sa. Nu vibreaza si nu se incalzeste cand este folosita mai mult timp. Freza manuala prezinta un motor ce poate obtine o viteza de pana la 30000 de rotatii pe minunt si are o greutate de 450 de grame. Este fabricata si importata din Germania si este echipata cu 5 LED-uri care indica viteza de rotatie si 1 LED care indica daca este utilizata pedala de picior. Sistemul de control al vitezei este automat, iar design-ul acesteia este unul aparte fiind prevazuta cu cristale swarovski.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

6 Comments on Freza electrica de unghii buna : Topul celor mai bune freze de pe piata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *