Categorie: Geluri UV

Despre Allepaznokcie si ce produse mi-au placut

allepaznokcie pareri

Allepaznokcie este un brand de produse pentru aplicarea unghiilor tehnice polonez, dar care s-a facut remarcat si apreciat si pe piata din Romania. In prezent, se bucura de o popularitate foarte mare la nivel european, fiindca ofera o gama variata de produse cu un raport calitate/pret excelent. Am avut si eu ocazia sa folosesc o buna parte din produsele lor, motiv pentru care am revenit cu acest material sa va impartasesc mai multe impresii.

(mai mult…)

Geluri jeleu – Recomandari bune

geluri jeleu

Gelurile jeleu reprezinta un tip de gel de constructie preferat de multe tehniciene de unghii din mai multe perspective. Iti poate simplifica munca dupa ce investi sa lucrezi cu el, insa o conditie esentiala, ca de fiecare data, este aceea de a opta pentru produse de calitate care sa asigure o manichiura de durata. Iti voi oferi si cateva sugestii bune la preturi rezonabile pentru a alege in functie de bugetul de care dispui. (mai mult…)

Kit unghii incepatori cu produse FSM : Creare kit pas cu pas

kit unghii incepatori cu produse fsm

Am revenit cu un nou material in care va voi ghida cum sa va creati singure, pas cu pas, un kit de unghii cu gel care sa contina preponderent produse FSM. Am ales de aceasta data sa formez un kit cu produse FSM fiindca gama respectiva ofera un raport calitate-pret foarte convenabil si stim foarte bine ca acest aspect este unul important pentru orice incepatoare. Pentru ca gasim variante de produse ieftine si bune, de ce nu am profita?! (mai mult…)

Kit unghii cu gel Base one : Crearea propriului kit de unghii

kit unghii cu gel base one

A iti crea propriului kit cu unghii nu este o sarcina deloc dificila, mai ales, cand te bucuri de putina indrumare din partea celor cu mai multa experienta. A iti crea singura kit-ul de unghii cu gel poate fi mult mai avantajos decat sa cumperi un kit complet de pe site-urile de specialitate. Cand spun avantajos ma refer atat din punct de vedere calitativ, cat si din perspectiva preturilor. (mai mult…)

Despre FSM si ce produse mi-au placut

pareri produse fsm

FSM (Fengshangmei) este un brand de produse pentru unghii care isi are originale in China, punand foarte mare accent pe raportul calitate-pret care se doreste sa fie unul cat mai avantajos pentru cumparator. Altfel spus, FSM este un brand foarte accesibil ca pret, in timp ce calitatea produselor ramane una destul de buna. (mai mult…)

Geluri UV Color – Recomandari pentru orice buget

geluri colorate bune

Esti in cautarea unor geluri UV color bune, dar si convenabile la pret? Ei bine, te afli in locul potrivit fiindca in continuare vom dezbate acest subiect si vei putea descoperi o serie de recomandari foarte bune cu care sa poti realiza o manichiura impecabila.

Gelurile colorate sunt produsele carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita. Exista pe piata destul de multe variante de geluri UV colorate, insa diferenta consta in calitatea produselor. Fara doar si poate a achizitiona un set ieftin nu este cea mai inspirata alegere, fiindca niste geluri color de calitate indoielnica va poate provoca neplaceri destul de mari. (mai mult…)

De unde poti achizitiona produse de unghii ieftine si bune

produse unghii ieftine

De foarte multe ori am intalnit intrebarea De unde pot achizitiona produse de unghii ieftine si bune?, iar raspunsurile nu au intarziat sa apara, unele recomandari fiind foarte bune, in timp ce altele lasa de dorit. Aici poate interveni lipsa de experienta, dar si de informare, iar daca esti la inceput de drum poti face multe alegeri eronate. Eu insami am gresit, in urma cu ceva timp, cand aveam sa incep primul curs de aplicarea a unghiilor cu gel. Insa, dupa ani de munca si de experimente facute, pot spune ca exista pe piata geluri foarte bune, dar si foarte slabe care pot provoca alergii si probleme serioase. (mai mult…)