Gelurile Milky White sunt in topul preferintelor, iar cu ajutorul lor, puteti obtine manichiuri clasice, dar care intotdeauna vor capta atentia si starni admiratia. Gelurile milky white numite si alb laptos, sunt excelente pentru realizarea manichiurii tip babyboomer sau pentru realizarea unor manichiuri simple, dar de efect.

Gama de astfel de geluri este destul de diversificata si aveti multe optiuni in functie de tipul de gelului pe care il preferati, concret, consistenta acestuia. In continuare, va prezint cateva alternative foarte bune de geluri milky white pe care le puteti lua in considerare ce ofera o acoperire buna, usurinta in aplicare, dar si o manichiura rezistenta.

Gel constructie Milky White Gelaxyo

GELAXYO MILKY WHITE gelaxyo

Verifica stoc si pret

Este o vairanta de gel UV de constructie alb laptos, potrivit pentru o gama variata de tehnici de lucru, de la tehnica de pinch la cea de refill. De asemenea, poate fi folosit si ca gel de cover, dar si pentru realizarea tehnicii de babyboomer. Prezinta vascozitate mare pentru o modelare usoara a apexului si are o putere de acoperire superioara. Fiind suficient de opac, nu mai este nevoie de utilizarea altui gel cover. Se pileste usor, nu curge pe margini, nu se ingalbeneste si poate fi folosit atat pentru realizarea constructiilor, cat si pentru tipsuri. Este un produs fabricat in Germania si necesita 90 de minute pentru polimerizare in lampa LED.

Gel Bottle Builder Milky White Gelaxyo

BOTTLE BUILDER MILKY WHITE

Verifica stoc si pret

Este un gel de constructie din gama Bottle Builder, fluid, dar care nu curge de pe unghie, putand fi folosit pentru protectia unghiei naturale, dar si pentru intretinere. Puteti realiza cu ajutorul sau apex sau puteti prelungi unghia pe sablon. In plus, paote fi combinat cu gelul clasic, acrylgelul, oja semipermanenta si rubber base. Timpul de polimerizare in lampa LED este de doar 30 de secunde.

Gel UV de construtie Allepaznokcie Jelly Manifest White Gel UV

JELLY MANIFEST WHITE GEL UV ALLEPAZNOKCIE

Verifica stoc si pret

Este un gel de constructie jeleu, translucid, laptos, ce ofera un grad de acoperire de 70%. Permite construirea a cinci unghii simultan, fara ca produsul sa curga in cuticule. Poate fi folosit cu succes pentru extensie si necesita doar 60 de secunde in lampa LED pentru polimerizare.

Gel constructie Milky White Roniki

Gel Constructie Roniki 60g MILKY WHITE

Verifica stoc si pret

Este o varianta de gel milky white autonivelanta, dar care nu se scurge, ci se lucreza foarte usor cu el. Ofera o acoperire buna, camufleaza imperfectiunile si este excelent si pentru persoanele incepatoare in acest domeniu.

Gel Milky White FSM

gel milky white fsm

Verifica stoc si pret

Prezinta o forma vascoasa, cu care se lucreaza bine si se pileste usor, avand nevoie de 60 de secunde pentru polimerizar ein lampa LED. Este excelent si pentru realizarea modelelor in relief 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *