Pentru ca nu de putine ori am intalnit aceasta intrebare, in special, in randul persoanelor incepatoare in domeniu care nu stiu sa faca diferenta intre o baza rubber, numita si rubber base, si o baza normala, numita si base coat, am decis sa vin cu cateva lamuriri despre ce presupun aceste doua produse, iar mai apoi am sa va ofer si o serie de recomandari bune atat de baze rubber, cat si de baze normale.

Spre deosebire de baza normala, baza rubber este un produs mai vascos, pe care il puteti gasi si in variante colorate. Ofera o aderenta mai buna si permite prelungirea unghiei chiar si pe sablon sau chiar formarea apexului. Este o alegere excelenta pentru persoanele cu pat unghial denivelat si poate fi folosita chiar si pentru sigilarea slider design-urilor sau pentru aplicarea strasurilor. Atat baza normala, ca si cea rubber pot fi folosite pentru gel, cat si pentru oja semipermanenta.

Recomandari baze de unghii bune

Baza Strong Base Molly Lac Clear

Strong Base Molly Lac 10 Ml - Clear

Verifica stoc si pret

Este o baza hibrida foarte puternica si flexibila care poate manipula si unghiile problematice. Prezinta o formula inovatoare ce asiugura o aderenta peste medie a bazei la unghia naturala si a culorii la baza.

Baza 12in1 Molly Lac transparent

BAZA 12IN1 MOLLY LAC 10ML - TRANSPARENT

Verifica stoc si pret

Este un lac hibrid inovatoar ce permite construirea placii de unghii si extinderea acesteia pana la 1 cm. Poate sustine o unghie rupta sau fragila si prezinta proprietati de autonivelare, completand eficient denivelarile unghiei naturale.

Rubber Base Ruby Cover Slowianka

RUBBER BASE RUBY COVER SLOWIANKA 5ml

Verifica stoc si pret

Este o baza rubber densa cu acoperire buna, potrivita pentru prelungirea placii unghiale sau a extensiei. Prezinta proprietati de autonovelare si poate fi folosita si ca lac de unghii.

Baza Slowianka Care Build Base

https://nailsup.ro/9684-large_default/care-build-base-slowianka-contine-keratina-10ml.jpg

Verifica stoc si pret

Este potrivita pentru persoanele cu placa unghiala slabita. Contine keratina si ajuta la rezistenta placii unghiale, intarind unghia deteriorata. Poate fi folosita pentru oja semipermanenta, gel UV sau acril.

Rubber Base 2in1 Molly Camouflage

Rubber Base 2in1 Camuflaj 10g - Brown Beige

Verifica stoc si pret

Este o baza densa cu consistenta si proprietatile unui hibrid, asigurand o manichiura durabila. Prezinta strat de dispersie si determina omogenizarea mai buna a culorii.

Rubber Base Gelaxyo Flexy7

rubber base gelaxyo flexy7

Verifica stoc si pret

Este o baza cauciucata ideala pentru oja semipermanenta sau gel UV. Ofera o aderenta foarte buna la unghia naturala si asigura o buna rezistenta unghiilor. Vascozitatea este medie si permite modelarea usoara a apexului.

Baza Victoria Vynn Base Pure Creamy

victoria vynn BASE PURE CREAMY

Verifica stoc si pret

Imbunatasteste aderenta culorilor, este autonivelanta si ofera o buna rezistenta unghiilor realizate cu oja semipermanenta.

Rubber Base Victoria Vynn Beige

victoria vynn RUBBER BASE BEIGE

Verifica stoc si pret

Este ideala pentru unghii foarte subtiri, denivelate permitand realizarea usoara a apexului. Baza este foarte densa, nu aluneca in zona cuticulei si ofera o buna rezistenta unghiilor fragile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *