0
(0)

Gelurile UV cover sunt gelurile de camuflaj care ajuta la eliminarea tuturor imperfectiunilor unghiilor fiind disponibile in nuante naturale de bej sau roz. Fac parte din gama gelurilor de constructie si reprezinta o solutie excelenta si pentru realizarea manichiurii french. Pot fi gasite intr-o gama foarte variata de nuante, ofera un grad de acoperire mare si putem gasi diverse tipuri de vascozitati, in functie de preferinte. Pot fi folosite atat pe unghiile naturale, cat si pe cele false.

Gelurile cover sunt excelente pentru realizarea unei manichiuri simple, dar de efect, sau chiar a manichiurilor french sau babyboomer. Acopera foarte bine patul unghial si pot fi folosite si pe post de gel de constructie. Puteti opta pentru geluri cover 3 in 1, pentru geluri autonivelante daca sunteti incepatoare, pentru geluri jeleu sau alte tipuri de gel cu diferite vascozitati. Indiferent de preferinta pe care o aveti in materie de grad de vascozitate, un gel cover bun va oferi o acoperire buna a unghiei si, implicit, va camufla imperfectiunile, iar pe de alta parte, folosind, desigur, si o tehnica adecvata, va asigura o manichiura rezistenta. Iata cateva recomandari bune in materie de geluri cover bune:

Gel UV Cover Gelaxyo Blush

gel cover GELAXYO BLUSH

Verifica stoc si pret

Este un gel cover de constructie vascoz, in  nuanta roz, care poate fi folosit de la tehnica pinch pana la cea de refill. De asemenea, il puteti folosi pentru realizarea babyboomer-ului. Se modeleaza si se pileste usor, nu curge si ofera o buna flexibilitate.

Gel UV cover Gelaxyo Forming 1

gel cover GELAXYO FORMING 1

Verifica stoc si pret

Este un gel cover de constructie in nuanta nude inchis, foarte usor de pilit si potrivit pentru realizarea manichiurii french. Pentru ca nu este autonivelant, se pot lucra mai multe degete simultan.

Gel camuflaj 2M Cream Gelly Cover Shimmer

Gel UV 2M - Cream Gelly Cover Shimmer

Verifica stoc si pret

Este un gel cover tip crema ce contine particule fine de sclipici ideal pentru prelungirea patului unghial. Este elastic si se modeleaza foarte usor, oferind o acoperire excelenta.

Gel UV cover 2M Smart Natural

Gel UV 2M - Smart Natural 50gr

Verifica stoc si pret

Este un gel cover de consturctie disponibil in nuanta roz natura cu densitate ridicata ce permite constructia foarte usoara a unghiei, precum si prelungirea patului unghial. Poate fi folosit atat pe unghii scurte, cat si pe forme extreme.

Gel cover Slowianka Marshmellow

GEL CONSTRUCTIE MARSHMELLOW SLOWIANKA

Verifica stoc si pret

Este un gel camuflaj de constructie ce prezinta o densitate mare si o buna flexibilitate. Il puteti folosi pe unghia naturala sau pentru constructia pe sablon.

Gel cover Allepaznokcie Premium Delicat

gel cover allepaznockie Premium Delicat

Verifica stoc si pret

Este un gel cover de constructie autonivelant, potrivit pentru extensie sau armare, camufland excelent patul unghial si imperfectiunile.

Gel cover Allepaznokcie Jelly Euphoria

gel cover allepaznokcie jelly euphoria

Verifica stoc si pret

Este un gel cover jeleu in nuanta nude opac. Ofera o rezistenta excelenta si permite lucrarea a 5 unghii simultan, fiindca nus e autoniveleaza si nu curge in zona cuticulelor.

 

Gel Cover Cupio Supreme SCulpting Cover Gel Nude

Verifica stoc si pret

Este un gel tip cover-builder ce imbina calitatile unui cover gel cu cele ale unui gel tip builder. Are o densitate ridicata, textura gel si ofera o stabilitate excelenta, fiindca nu curge.

Gel UV cover Base one Dark Camuflaj

Gel uv Base One Cover Dark-Camuflaj 50g

Verifica stoc si pret

Este un gel cover 3 in 1, in nuanta nude inchis cu vascozitate medie. Se autoniveleaza, si poate fi folosit pentru uniformizarea culorii sau chiar s pentru manichiura french.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *