0
(0)

Suportul de maini este un accesoriu mai important decat te-ai fi asteptat. Acesta ofera confort tehnicienei in timpul lucrului, dar si clientei. In plus, un suport de maini bun va ajuta tehniciana sa aiba o buna vizibilitate asupra unghiilor clientei, dar si o pozitie corecta.

Si pentru ca de multe ori am intalnit intrebarea Ce suport bun de maini sa aleg?, am sa va prezint in continuare mai multe alternative bune pentru a avea de unde alege.

Suport inalt de mana red wine

suport inalt de maini nailsup

Verifica stoc si pret

Este o varianta inalta si confortabila de suport pentru incheietura mainii prevazut cu pernute din piele ecologica. In spatiul de sub, se poate amplasa lampa LED, inaltimea suportului fiind de 15 cm. Prezinta o lungime de 55 cm si o latime de 16.5 cm.

Suport maini alb

Suport pt maini alb

Verifica stoc si pret

Ofera o sustinere foarte buna mainilor in timpul realizarii manichiurii. Este realizat din material rezistent si este capitonat cu burete si piele ecologica, iar in partea de jos poate fi amplasata lampa. Masoara 35 cm lungime, 17 cm latime si 15 cm inaltime.

Suport maini cu piloni

Suport pt maini cu piloni

Verifica stoc si pret

Este potrivit pentru sustinere optima a mainilor in timpul realizarii manichiurii. Este fabricat din material rezistent si este capitonat cu burete si piele ecologica. Datorita celor trei picioare de sustinere ofera o stabilitate excelenta. Masoara 55 cm lungime, 13 cm latime si 12-14 cm inaltime.

Suport maini tip perna

Suport pentru mana - Glitter Silver AB

Verifica stoc si pret

Este un model tip perna realizat din material impermeabil, rezistent la praf si murdarie. Este prevazut cu umplutura din vata compacta ce nu se deformeaza. Masoara 26 cm lungime si 14 cm latime.

Sigur ca in alegerea suportului de maini este vorba intr-o anumita masura si de preferintele personale, respectiv de modul in care esti obisnuita sa lucrezi, eventual de inaltimea mesei si a scaunului de lucru. In principiu, produsele prezentate ofera o sustinere buna mainii clientei si asigura confort tehnicienei in timpul lucrului, aspecte esentiale pentru a putea realiza o manichiura perfecta.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *