0
(0)

Esti la inceput de drum sau vechea lampa tocmai s-a defectat si nevoie de una noua? Indiferent de tipul materialului cu care lucrezi, ca este vorba despre acril, oja semipermaneta, polygel sau gel, ai nevoie de o lampa UV LED buna si, de ce nu, chiar si ieftina. Din fericire, exista pe piata o multitudine de modele, pentru orice buzunar, care isi fac treaba excelent. Trebuie doar sa te orientezi corect si cu siguranta vei fi incantata de alegerea facuta.

Va incurajez sa alegeti lampile UV LED in detrimentul celor cu neoane din mmai multe motive. In primul rand, este vorba despre scurtarea timpului de lucru, astfel ca produsele aplicate se usuca mult mai repede intr-o lampa LED decat in una cu neoane. De asemenea, lampa LED nu necesita mentenanta si nu trebuie sa inlocuiti periodic tuburile, care oricum s-ar fi ars foarte repede.

Mai mult decat atat, lampile UV LED sunt prevazute cu functii si tehnologii moderne precum timer ce permite oprirea automata a LED-urilor sau senzorul de miscare.

Aveti posibilitatea de a opta intre lampile UV LED simple pentru a introduce o singura mana sau puteti opta pentru modelele duale, unde put fi adaugate ambele maini simultan. In continuare, va prezint cateva modele de lampi UV LED ieftine si bune care pot constitui o optiune de luat in considerare:

Lampa UV LED Sun4S Dual Light 365 + 405

LAMPA SUN4S DUAL LIGHT 365 + 405 NM 52W WHITE

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 52 W si este preavzuta cu 24 de LED-uri cu lumina duala, perfect disitribuite. Este prevazut cu timer cu trei setari si anume 30 de secunde, 60 de secunde si 90 de secunde, precum si cu senzor IR. Baza se poate detasa si prezinta o durata de functionare de 50.000 de ore.

Lampa UV LED Dual Light 365 + 405 NM|

LAMPA PENTRU 2 MÂINI DUAL LIGHT 365 + 405 NM 72W

Verifica stoc si pret

Dispune de o putere de 72 W si este potrivit pentru uscarea unghiilor de la ambele maini in acelasi timp. Prezinta timer cu trei pozitii si anume 10 secunde, 30 de secunde si 60 de secunde, dar si senzor IR. Baza se poate detasa, iar aparatul este prevazut cu 30 de LED-uri. Durata de viata este de 50.000 de ore.

Lampa UV LED Sun PRO

lampa uv led sun pro

Verifica stoc si pret

Este un model prevazut cu o putere de 48 W si dispune de 30 de LED-uri. Beneficiaza de timer cu urmatoarele setari – 10 secunde, 30 de secunde, 60 de secunde si 90 de secunde, dar si senzor de miscare. Durata de viata a acesteia este de 50.000 de ore.

Lampa UV LED Sun-X Plus

LAMPA UNGHII SUN-X PLUS 72W

Verifica stoc si pret

Este un model dual si prezinta o putere de 72 W. Este prevazuta cu 36 de LED-uri si dispune de timer cu setarile de 10 se cunde, 30 de secunde si 60 de secunde, dar si posibilitatea de a functiona continuu. Are o durata de viata de 50.000 de ore.

Lampa UV LED Pink Connys Sun One

Lampa UV-LED Pink Connys SUN One 24/48w

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 48 W si este prevazuta cu 30 de LED-uri. Dispune de senzor de miscare si timer cu urmatoarele setari – 5 secunde, 30 de secunde si 60 de secunde, dar si de functia de memorare.

Lampa UV LED Sun5

Lampa UV LED Sun5

Verifica stoc si pret

Prezinta o putere de 448 W si ofera o durata de functionare de 50.000 de ore. Beneficiaza de timer cu optiunile de 5 secunde, 30 de secunde si 60 de secunde, ori functionare continua.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *