0
(0)

O buna vizibilitate este esentiala atunci cand faci o manichiura, pentru a putea vedea mai bine chiar si cele mai mici detalii, iar acest lucru presupune alegerea unui model de lampa de masa potrivita. De asemenea, avand o lampa buna ce ofera o lumina potrivita, nu iti va suprasolicita vederea, aspect foarte important pe termen lung.

Ei bine, daca te-ai gandit ca o lampa buna presupune o cheltuiala foarte bine, te-ai inselat. Poti gasi modele bune care isi fac treaba eficient chiar si la preturi accesibile. In continuare, iti voi prezenta cateva modele:

Lampa pentru birou Simpla-Red

Lampa pentru birou Simpla-Red baseone

Verifica oferta actuala!

Este realizata in totalitate din metal si dispune de suport de prindere metalic cu piulita. Are o putere de pana la 60 W si o lungime totala de 70 de cm.

Lampa pentru masa manichiura galben

LAMPA PENTRU MASA MANICHIURA - GALBEN nailsup

Verifica oferta actuala!

Prezinta sistem de prindere ce permite rotirea lampii la 360 de grade stanga-dreapta. Prezinta o putere maxima de 60 W si  un diametru de 15.5 cm.

Lampa pentru masa manichiura neagra

lampa masa manichiura nailsup

Verifica oferta actuala!

Detine o putere de 60 E si poate fi reglata stanga-dreapta la 360 de grade. Are un diametru de 15.5 cm si dispune de sistem de prindere.

Lampa Masa Manichiura

Lampa Masa Manichiura emag

Verifica oferta actuala!

Preiznta o putere de 60 W si un diametru de 15.5 cm. Fixarea se realizeaza cu ajutorul unei mini menghine prin insurubare.  Detine doua brate flexibile de 36 de cm.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *