0
(0)

Calitatea gelurilor de constructie trebuie sa fie un aspect primordial pentru fiecare tehniciana, insa aceasta nu este neaparat determinata de pretul de achizitie. De multe ori, actionand pe acest considerent, ne dam seama de greseala pe care o facem. Cu alte cuvinte, in materie de geluri de constructie, putem gasi destul de multe variante ieftine si bune.

Sigur ca nu ne referim la geluri a caror provenienta este una indoielnica sau ingredientele din compozitia sa ne-ar putea pune sanatatea in pericol. Departe de acest lucru! Ne referim la acele geluri care desi au un pret foarte decent, totusi calitatea este una comparabila chiar cu a unor geluri mai scumpe.

Poti realiza o manichiura de calitate cu produse calitative, insa trebuie sa fii la curent cu produsele care sunt pe piata si sa faci diferenta in mod clar intre un produs bun si unul slab. De aceea, in continuare va voi prezenta o serie de geluri de constructie pe care le puteti alege cu incredere fiindca presupun un mod de lucru facil si ofera o buna rezistenta manichiurii.

Gelurile de constructie Base one

geluri de constructie base one

Vezi toata gama!

Gelurile de la Base one reprezinta o gama foarte utilizata atat de persoanele incepatoare in domeniul unghiilor tehnice, cat si de cele care au mai multa experienta. In ciuda pretului foarte accesibil, sunt niste produse bune, cu care se lucreaza usor. In gama lor, vei gasi geluri de constructie autonivelante, dar si cele geluri cu densitate ridicata. Sunt produse fabricate in Polonia de catre companie Base one Silcare. Unul dintre avantajele acestora este ca sunt tipul de gel 3 in 1, care nu mai necesita baza. In loc de baza, vei aplica din acest gel un strat pensulat. De asemenea, in gama sa putem gasi atat geluri de constructie clear, cat si geluri tip cover cu care poti realiza o constructie la fel de usor.

Geluri de constructie FSM
geluri de constructie fsm

Vezi toata gama!

FSM este o gama de geluri foarte buna care a cunoscut o popularitate extrem de mare in ultimii ani. Sunt printre cele mai cunoscute si recomandate geluri care au un raport calitate-pret excelent. Exista doua game de geluri: autonivelante si geluri tip jeleu. Este o gama foarte bogata, in sensul ca au o multime de variante de geluri de constructie, de la geluri clear, alb laptos pana la toate nuantele de cover. Cum facem diferenta intre cele autonivelante si cele tip jeleu? Foarte simplu! Gama autonivelanta este disponibila in cutiute negre, iar cele tip jeleu in cutiute albe.

Geluri de constructie Allepaznokcie

geluri constructie allepaznokcie

Vezi toata gama!

Allepaznokcie este un brand polonez ce ofera produse de calitate la preturi foarte avantajoase. Cele mai multe geluri din portofoliul sau sunt tip jeleu si au avantajul de a se pili usor. De asemenea, au si cateva geluri autonivelante. Putem gasi mai multe variante de geluri cover, dar si clear.

Geluri de constructie Venalisa

geluri de constructie venalisa

Vezi toata gama!

Venalisa ofera, deopotriva, o gama de geluri de constructie destul de buna, cu care se lucreaza usor, avand o densitate ridicata. Prezinta avantajul de a fi disponibila in varianta clear, intr-o gama foarte variata de covere, dar si alte nuante mai putin obisnuite pentru un gel de constructie.

 

Asadar, acestea sunt cele mai accesibile geluri de constructie cu care am lucrat si care nu m-au dezamagit. Este foarte important sa lucrati usor cu ele, iar aici ma refer atat la modelarea facila a gelului, cat si la pilirea sa ulterioara, dar si sa rezistente bine pe unghii. Sigur ca rezistenta unei manichiuri este influentata si de alti factori precum pregatirea necorespunzatoare a unghiei, tehnica de aplicare incorecta a gelului, solutiile de pregatire de calitate indoielnica, insa facand abstractie de aceste aspecte si presupunem ca nu exista niciuna dintre problemele mentionate, gelul nu ar trebui sa creeze probleme. Daca si voi ati folosit aceste geluri sau daca aveti si alte sugestii bune, va astept in rubrica de comentarii cu parerile si sugestiile voastre!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *