0
(0)

Esti incepatoare in domeniul unghiilor tehnice si ai auzit de rubber base sau, altfel spus, bazele rubber? Daca inca nu ti-e clar ce inseamna, lasa-ma sa te lamuresc, mai intai de toate sa stii despre ce este vorba.

Rubber base reprezinta o baza vascoasa ce poate fi utilizata atat pentru realizarea unghiilor cu oja semipermanenta, cat si pentru realizarea unei manichiuri cu gel. Spre deosebire de baza normala care, de regula, este transparenta asemenea unui lac de unghii, o baza rubber este pigmentata, cel mai adesea fiind disponibila in variante de nuante nude.

Putem inlocui fara probleme baza clasica cu cea rubber, fiindca are exact aceleasi proprietati. Aceasta ofera o buna rezistenta manichiurii, lipeste practic produsul fie gel, fie oja semipermanenta de patul unghial, deshidratat in prealabil cu primer. O baza rubber este ideala pentru unghiile denivelate si care prezinta imperfectiuni. In plus, datorita vascozitatii ridicate, poti face chiar si apex sau prelungi unghia cu ajutorul sau, insa baza trebuie sa permita acest lucru, iar daca este cazul, va fi specificat de catre producatori.

Ofera o buna aderenta chiar si pe unghiile ceva mai subtiri, insa asa cum va spuneam in alte materiale, este imperios necesar ca baza aplicata, precum si alte produse de pregatire a unghiilor sa fie de calitate superioara, fiindca doar asa manichiura obtinuta va fi una rezistenta.

In aceste conditii, vreau sa va prezint in continuare o serie de baze rubber absolut minunate pe care le puteti alege cu toata increderea:

Flexy Rubber Base Gelaxyo

rubber base gelaxyo flexy

Verifica oferta actuala!

Gama rubber base Flexy de la Gelaxyo este, de departe, cea mai buna varianta in materie de baze rubber. Este disponibila in mai multe variante de culori notate cu F1 pana la F5. Prezinta o formula cauciucata, putand fi folosita atat pentru manichiura cu oja semipermanenta, cat si cu gel UV. Datorita vascozitatii medii, poti modela cu usurinta apexul. Se poate indeparta usor cu solutii remover sau cu acetona.

Rubber Base Hard Gelaxyo

hard rubber base gelaxyo

Verifica oferta actuala!

Tot de la brand-ul Gelaxyo, rubber base Hard este o baza densa, ce poate fi gasita in varianta transparenta, cat si intr-o nuanta de bej inchis. Este cauciucata si se recomanda utilizarea ei pentru manichiura cu oja semipermanenta. Poti modela si pastra curba C, putand fi utilizata si pentru extensii de 2-3 mm. Se indeparteaza cu solutii remover sau cu acetona.

Milky Base 2 in 1 Gelaxyo

milky base gelaxyo

Verifica oferta actuala!

Este un produs combinat – baza rubber si balsam de unghii. Asa cum sugereaza si numele este acel alb laptos, avand o vascozitate medie, ceea ce poate ajuta la modelarea cu usurinta a apexului. In plus, contine vitamina E, B5, Calciu care contribuie la intarirea unghiilor. Se indeparteaza tot cu solutii remover sau cu acetona.

Rubber Base Molly Lac alb laptos

Verifica stoc si pret

Este o varianta de baza rubber laptoasa ideala pentru babyboomer si nu numai. Are o aderenta excelenta cu unghia naturala si prezinta proprietati de auto-nivelare.

Rubber Base Everin Cover Base

Verifica stoc si pret

Este o baza rubber densa, tip cover, care poate fi folosita chiar si culoare pe toata unghia sau la manichiura french. Ofera rezistenta indelungat si aspect natural, camufland excelent imperfectiunile Poate fi folosita si pentru realizarea apexului.

Rubber base Victoria Vynn

rubber base victoria vynn

Verifica oferta actuala!

Fac parte din gama mega base si sunt disponibile in mai multe variante de culori. Prezinta o formula foarte densa si sunt recomandate chiar si pentru unghii denivelate si foarte subtiri. Se poate utiliza pentru intarirea unghiei sau chiar pentru a realiza extensie de 4-5 mm.

Rubber Base Cupio Royal Collection Majestic

Verifica stoc si pret

Ofera acoperirea unui gel cover in nuante naturale si straclucire. Are o densitate medie, se modeleaza usor si este foarte stabil pe unghie, fara sa curga. In plus, nu degaja cantitati mari de caldura la polimerizare.

Rubber Base Latino Nails

Rubber Base Undercover Latino Nails

Verifica stoc si pret

Ofera rezistenta de pana la 4 saptamani, se aplica usor cu propria pensula. Poate fi folosita inclusiv pentru baza de french sau babyboomer. Gradul de acoperire este unul mediu si necesita 60 de secunde pentru polimerizare.

Rubber Base Mack’s

 Color Rubber Base Mack`S

Verifica stoc si pret

Este disponibil in mai multe nuante sau in varianta clear. Se aplica usor cu propria pensula si ofera o buna rezistenta in timp, asigurand o manichiura de durata.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *