0
(0)

O pila electrica profesionala face diferenta, iar acest lucru este confirmat de Tritor One. Este un model realizat din materiale de calitate, capabil sa asigure performante pe masura, dar si o buna rezistenta in timp.

Tritor One ofera un confort sporit si va simplifica munca. Nu se incalzeste incat sa creeze disconfort clientei si nici nu va trebui sa suportati vibratii enervante. Este un produs potrivit chiar si pentru tehniciene cu volum foarte mare de munca sau chiar in saloare.

Dispune de o putere de 25 W si atinge 30.000 de rotatii pe minut. In mod cert, turatia poate fi reglata de la 0 pana la 30.000 de rotatii pe minut. In acelasi timp, beneficiaza de inel suport pentru freza, pedala de control inlcusa cu sistem de antialunecare.

Diametrul capetelor de prindere sunt de 2.35 mm. Mecanismul Twist-lock dispune de fixare rapida si precisa a capetelor de lucru.

Stiloul frezei este foarte confortabil si usor de folosit, mecanismul nu vibreaza si nu se supraincalzeste. Gratie constructiei special gandite, aparatul nu are nevoie de curatare frecventa din cauza prafului.

Tritor One este un produs realizat si important din Germania ce poate functiona in ambele sensuri. Marca Tritor este un brand foarte cunoscut in domeniul unghiilor tehnice, fiind foarte apreciate pentru produsele de inalta calitate.

Este recomandat sa folositi capete de lucru de calitate si sa nu utilizati capete uzate sau deformate.

Acest produs vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

Verifica oferta actuala!

Merita achizitionata pila electrica Tritor One? Concluzii  & Pareri

Tritor One este, cu certitudine, un produs de inalta calitate, folosit de foarte multi specialisti in domeniu, fapt pentru care nu ar putea contesta nimeni performantele sale. Da, merita achizitionat si chiar cumparatoarele sustin ca au facut o investitie reusita, iar produsul in sine merita fiecare banut. Este construita din materiale calitative, nu produce vibratii si nu se incinge. Acest produs poate fi alegere ideala si pentru cele mai pretentioase!

Asadar, daca deja ai aceasta pila electrica, nu ezita sa iti exprimi parerea in rubrica de comentarii!

tritor one pila electrica

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

2 Comments on Tritor One Pila electrica profesionala 30000 RPM : Review si Pareri utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *