0
(0)

Pila electrica Marathon este fara indoiala la ora actuala una dintre cele mai bune freze de unghii, care iti poate simplifica munca. Te ajuta sa realizezi lucrari de calitate oferind peformante peĀ  masura.

Este prevazuta cu o unitate centrala ce are o putere de 45 W, in timp ce puterea micromotorului ajunge la 15 W. Inregistreaza 30.000 de rotatii pe minut, fiind un produs fabricat in Coreea de Sud respectand standarde inalte.

Este deopotriva un produs foarte copiat, insa este important sa alegeti varianta originala pentru rezultate pe masura. O copie nu poate atinge performantele produsului original!

Verifica oferta actuala!

Merita achizitionata pila electrica Marathon? Review & Pareri

Marathon este, fara indoiala, una dintre cele mai bune freze cu care am avut ocazia sa lucrez. Acest lucru este confirmat de foarte multe fete care activeaza in domeniu. Este o freza puternica, care nu vibreaza si ofera o buna manevrabilitate. In momentul in care o tii in mana iti dai seama ca nu detii un model iefitn realizat din materiale de proasta calitate. Cu siguranta, freza electrica Marathon ramane in continuare o achizitie foarte buna si merita fiecare banut!

Daca folosesti si tu freza electrica Marathon sau ai vreo nelamurire, te invit in rubrica de comentarii sa iti exprimi opinia!

pila electrica marathon

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

4 Comments on Marathon cea mai buna pila electrica de unghii : Review & Pareri

  1. Marathon ramane preferata mea. Am avut ocazia sa testez o perioada si Strong, insa ma ramas la Marathon.

  2. Mi-am dorit-o mult si intr-un final am reusit sa o achizitionez. Merita fiecare banut si mult mai mult de atat šŸ˜‰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *