0
(0)

Toate ne dorim o manichiura impecabila, fie ca optam sa o realizam la salon, fie acasa. In ultimul timp, tot mai multe fete si femei aleg sa se ocupa singure de propria manichiura, cu atat mai mult cu cat si-au dat seama ca este mai convenabil, dar nici nu este nimic complicat. Personal, recomand urmarea unui curs de baza pentru a vedea cum se parcurge fiecare etapa si, tehnic, cum se realizeaza corect o manichiura. Insa, pentru a va face o idee puteti gasi o multime de materiale, chiar si video, unde este explicat fiecare pas. De asemenea, pentru a obtine unghii cat mai bine realizate este nevoie de mult exercitiu, perseverenta si rabdare.

O intrebare pe care am intalnit-o foarte des este „Exista geluri ieftine si bune?”. Daca veti adresa intrebarea unei tehniciene, probabil, va va indruma cate geluri scumpe, insa real raspunsul este da, este posibil sa gasim geluri de unghii ieftine si bune. Nu contest ca pe piata exista si geluri ieftine si foarte nocive care pot provoca iritatii, alergii si asa mai departe, insa nu despre acelea este vorba. Cu siguranta, respectivele geluri nu ar trebui folosite si nici recomandate de cineva, insa am sa va prezint cateva brand-uri de geluri foarte accesibile la pret pe care le puteti achizitiona cu incredere, mai ales, daca vreti sa va faceti manichiura singure acasa.

base one pareri

Base One este prima gama de geluri budget friendly pe care am descoperit-o inca de cand faceam cursul de unghii. Mi-a fost chiar recomandata pentru inceput de catre trainer-ul meu si pot spune ca o buna perioada de timp l-am folosit si nu am avut probleme. Puteti gasi atat geluri de constructie, cat si geluri color. Au o gama variata de nuante, dar si mai multe tipuri de geluri de constructie. Le gasiti aici.

semilac pareri

Semilac este, de asemenea, o gama de geluri foarte accesibila la pret pentru care puteti opta fara probleme. Ofera o gama variata de culori si se lucreaza destul de bine cu ele. Au, deopotriva, si solutii de pregatire a unghiei si top. Pe toate le gasiti aici.

fsm pareri

FSM este un brand de care am auzit in mediul online, vazand ca foarte multe fete il recomanda asa ca am decis sa testez si eu produsele lor. M-a impresionat gama foarte variata de geluri de constructie, dar si de covere. Pretul este de departe unul foarte convenabil pentru toate produsele din gama. Le gasiti aici.

Allepaznokcie UV

Allepaznokcie UV este o gama care, cu siguranta, va fi indragita de cele care lucreaza cu gelurile tip jeleu. Prezinta o gama foarte variata de variante de geluri jeleu, insa cele care nu rezoneaza din diverse motive cu acest tip de gel, sigur ca vor gasi si variante cu consistenta medie spre ridicata sau autonivelante. Pe toate acestea le gasiti aici.

gel uv venalisa

Venalisa ofera o gama de geluri de constructie cu vascozitate foarte mare, putand fi folosite cu succes si pe post de cover. Au foarte multe nuante de roz si nude, poate chiar cele mai multe, si nu numai. Toata gama o puteti gasi aici.

gel uv rosalind

Gama Rosalind ofera o serie de geluri de constructie foarte accesibile ca pret, poate chiar cele mai accesabile, dar care totusi nu fac rabat de la calitate. In general, gelurile pe care le gasim la acest brand sunt autonivelante si usor de modelat, existand atat geluri clear, cat si cover sau pentru french interior. Toate acestea pot fi gasite aici.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *