Gelurile jeleu reprezinta un tip de gel de constructie preferat de multe tehniciene de unghii din mai multe perspective. Iti poate simplifica munca dupa ce investi sa lucrezi cu el, insa o conditie esentiala, ca de fiecare data, este aceea de a opta pentru produse de calitate care sa asigure o manichiura de durata. Iti voi oferi si cateva sugestii bune la preturi rezonabile pentru a alege in functie de bugetul de care dispui.

Gelurile jeleu denumite si jelly sunt acele geluri care au o consistenta mai groasa, asemanatoare unui jeleu, si pot fi folosite pentru extensie, cat si pentru intarire. De asemenea, fie ca esti adepta constructiei unghiilor pe sablon sau folosesti tipsuri pentru constructia unghiilor, gelul jeleu poate fi alegerea potrivita in ambele situatii.

Daca nu ai mai incercat un gel vascos, se poate ca la inceput sa ti se para mai dificil de lucrat cu el. Insa, cum experienta vine odata cu exercitiului repetat, cu siguranta vei indragi si aceasta varianta de gel cu care vei lucra foarte bine. Are avantajul de a nu mai curge de pe unghie, ceea ce iti asigura mai multa precizie atunci cand modelezi. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca nu prezinta proprietati de autonivelare.

In continuare, iti voi prezenta cateva variante de geluri jeleu foarte bune, pe care le-am incercat si care folosite cu produsele de pregatire a unghiei potrivite, iti pot asigura o machiura rezistenta.

Gel jeleu TpNails

Shallow Blush 30g TpNails

Verifica stoc si pret

TpNails este unul dintre cele mai bune brand-uri de produse pentru realizarea unghiilor tehnice, iar varianta Shallow Blush face parte din gama gelurilor jeleu care polimerizeaza fara degajare semnificativa de caldura. Se lucreaza usor cu el, este potrivit atat pentru intretinere, cat si pentru prelungirea pe sablon, avand nevoie de doar 2 minute pentru polimerizare.

Gel jeleu Allepaznokcie

geluri jeleu allepaznokcie

Verifica stoc si pret

Allepaznokcie prezinta o gama vasta de geluri jeleu si poti gasi mai multe nuanta de cover – in functie de preferinte, cat si gel clear. Au o rezistenta foarte buna, nu curg si pot fi folosite atat pentru extensie cu sablon sau tips, cat si pentru intarire. Intr-o lampa UV/LED cu puterea de 48 W au nevoie de 45 de secunde pentru polimerizare.

Gel jeleu FSM

geluri jeleu FSM

Verifica stoc si pret

FSM este un brand preferat de persoanele incepatoare in domeniu si nu numai, prin prisma raportului calitate-pret foarte bun cu care vine la pachet. Gama de geluri jeleu, in speta cea in cutie alba, ofera produse calitative, care asigura o manichiura rezistenta. Puteti gasi in aceasta gama o multime de nuante de cover, milky, clear si asa mai departe. Diversitatea este unul dintre cele mai importante avantaje. Necesita intr-o lampa UV LED aproximativ 3 minute pentru polimerizare.

Gel jeleu 2M Natural Hard II

 

geluri jeleu 2M

Verifica stoc si pret

2M este unul dintre cele mai bune brand-uri pe care le-am incercat, iar gelul jeleu Natural Hard II nu m-a dezamagit. Poate fi folosit inclusiv la unghii de salon sau forme extreme. Este un gel dens, nu curge deloc si ofera o precizie foarte buna. De asemenea, nu creeaza senzatia de arsura in lampa UV. Intr-o lampa UV/LED necesita 2 minute pentru polimerizare.

Acestea sunt sugestiile mele pe care vi le recomand sa le incercati si chiar va astept cu feedback. De asemenea, daca in preferintele voastre exista si alte variante de geluri jeleu pe care doriti sa le recomandati, o puteti face in rubrica de comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *