0
(0)

Gelurile UV 3 in 1 sunt o varianta preferata in randul tehnicienelor, dar mai ales, in cazul persoanelor la inceput de drum. Practic, un gel 3 in 1 este produsul care poate fi folosit in toate cele trei etape de modelare a unghiei, iar daca optezi si pentru unul autonivelant, atunci unghia devine foarte usor de finisat.

Personal, prefer gelurile 3 in 1, in special, atunci cand am de lucrat niste unghii scurte, fiind foarte usor de folosit. Pe de alta paprte, ca orice alt produs 3 in 1, nu ofera aceeasi eficienta in situatii delicate, precum cele in care discutam despre niste unghii problematice. Unghiile problematice necesita o atentie sporita, iar in cazul lor, prefer sa folosesc produse separate, mai ales, gelul de baza pentru a ma asigura ca exista o aderenta foarte buna si nu exista riscul ca unghiile sa nu fie suficient de rezistente.

De-a lungul timpului, am incercat destul de multe variante de geluri 3 in 1, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin, insa in continuare as vrea sa va prezint cateva geluri foarte bune care pot asigura o manichiura rezistenta. Am ales sa va prezint mai  multe variante de produse la preturi variate, iar alternativa cea mai avantajoasa bugetului de care dispuneti ramane la libera alegere sa decideti.

Gel UV 3in1 Brillbird Cover Builder Gel

Cover Builder Gel 3in1

Verifica stoc si pret

Este o varianta de gel autonivelanta, excelent pentru realizarea manichiurii french sau pentru manichiura intr-o singura culoare. Are acoperire mare, se potriveste tuturor tipurilor de piele si poate fi usor de lucrat cu el atat de catre o manichiurista incepatoare, cat si experta.

Gel UV 3 in 1 Allepaznokcie  Perfect French Milkshake

gel 3 in 1 allepaznokcie

Verifica stoc si pret

Are o consistenta densa si prezinta proprietati autonivelante. Poate fi folosit pentru constructia sau intarirea unghiilor. Mascheaza foarte usor culoarea naturala a unghiei, putand fi folosit atat pentru constructia unghiilor pe sablon, cat si pentru tipsuri.

Gel UV 3 in 1 Allepaznokcie Architect gel transparent

gel uv 3 in1 allepaznokcie architect transparent

Verifica stoc si pret

Are o consistenta densa si este autonivelant. Poate fi folosit pentru tipsuri sau sabloane. Este potrivit si pentru imbinarea cu diverse ornamente. Constituie o optiune excelenta si pentru incepatori.

Gel UV 3 in 1 2M Smart Clear

Gel UV 2M - Smart Clear 30gr

Verifica stoc si pret

Prezinta o densitate ridicata, nu curge, fiind foarte usor de modelat chiar si de catre incepatori. Prezinta proprietati de autonivelare si ofera o aderenta foarte buna, dar si rezistenta.

Gel UV 3 in 1 2M

Gel UV 2M - 3 in 1 30gr

Verifica stoc si pret

Este un gel transparent, ce prezinta densitate medie si proprietati de autonivelare. Se lucreaza foarte usor cu el si asigura o manichiura de lunga durata.

Gel UV 3 in 1 Gelaxyo Fiber

gel 3 in 1 gelaxyo fiber

Verifica stoc si pret

Este un gel fluid si foarte flexibil ideal de aplicat chiar si ca strat de protectie pe unghia naturala. Are in compozitie fibre sintetice, ajutand la constructia unor unghii subtiri cu aspect natural. Este autonivelant.

Gel 3 in 1 Cupio

Verifica stoc si pret

Este un gel foarte versatil potrivit pentru constructii pe sablon, dar si pentru a lucra pe unghia naturala de lungime medie sau mare. Are o densitate medie spre mare, este autonivelant si rezista foarte bine la socuri.

Gel UV 3 in 1 Euronagel Clear

GEL UV 3 ÎN1 TIENDA EURONÄGEL CLEAR

Verifica stoc si pret

Prezinta o vascozitate mare si proprietati de autonivelare, ceea ce il face usor de lucrat mai ales pentru incepatori. Poate fi o varianta accesibila pe care sa o luati in considerare.

Gel UV Base One Cover Dark – Camuflaj

Gel uv Base One Cover Dark-Camuflaj

Verifica stoc si pret

Este una dintre cele mai accesibile variante de gel 3 in 1 cu proprietati de autonivelare. Are o vascozitate medie, insa trebuie lucrat destul de rapid cu el fiindca are tendinta de a curge, insa poate oferi o manichiura de durata.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *