0
(0)

Fie ca esti incepatoare sau ai experienta in domeniul unghiilor tehnice, gelurile UV autonivelante iti pot facilita munca si te pot ajuta sa obtii unghii perfecte cu mai putin efort. Dupa cum spune si numele autonivelant, acest tip de gel are capacitatea de a se nivela singur, ceea ce devine mai usor pentru tine atunci cand trebuie sa modelezi unghiile cu gel.

De-a lungul timpului, am incercat destule variante de geluri UV autonivelante fie 3 in 1, fie simple, care au nevoie de baza, unele mai costisitoare, altele mai accesibile. In continuare, am sa va  prezint o serie de geluri din aceasta gama care, din punctul meu de vedere, merita incercate, vascozitatea lor fiind diferita, deci nu discutam neaparat de aceeasi consistenta pentru fiecare. Insa, precizez ca rezistenta pe care o oferta fiecare este una foarte buna, ceea ce mi se pare esential si ar trebui sa aveti in vedere indiferent despre ce produs este vorba.

Gel autonivelant TpNails Blushing Bride

gel autonivelant Blushing Bride 30g TpNails

Verifica stoc si pret

Face parte din gama easy-leveling, se polimerizeaza fara degajare sesizabila de caldura, lucrandu-se foarte usor cu el. Este foarte flexibil, fiind o optiune excelenta si pentru incepatoare, densitatea fiind medie-autovelanta.

Gel cover Cupio Builder Gel Rose

Verifica stoc si pret

Este un gel camuflaj cu proprietati de autonivelare, ce nu contine HEMA, ceea ce inseamna ca prezint risc redus de a dezvolta alergii. Este potrivit pentru tehnicile de modelare a apexului fara pilire.

Gel autonivelant  Latino Nails One Phase Ice Builder

Gel Latino Nails One Phase Ice Builder Gel

Verifica stoc si pret

Este o varianta autonivelanta, ce nu arde deloc in lampa, oferind o modelare extrem de usoara. Materialul se intinde aproape singur, lasand o suprafata frumos nivelanta, fara sa mai fie necesara pilirea unghiilor.

Gel Autonivelant Allepaznokcie Perfect French Milkshake

Perfect French Milkshake Gel UV 15ml
Verifica stoc si pret!
Este o varianta cu consistenta densa, autonivelant si 3 in 1 ce nu mai necesita aplicarea unei baze. Culoarea naturala mascheaza usor unghia naturala, putand fi folosit atat in constructii pe sablon, cat si pentru unghiile cu tips.

Gel autonivelant FSM

fsm gel autonivelant

Verifica stoc si pret!

FSM pune la dispozitie o gama foarte variata de geluri autonivelante, cover disponibil in toate nuantele, dar si clear, alb sau milky. Nu detine in gama geluri 3 in 1, deci indiferent pe care il alegi, va avea nevoie de baza. Avantajul este ca gelurile din aceasta gama nu curg, motiv pentru care poti lucra cu ele fara sa te grabesti.

Gel UV constructie Gelaxyo Karat Jellyx

gel uv autonivelant gelaxyoVerifica oferta actuala!

Gelaxyo este unul dintre brand-urile premium, cu produse de inalta calitate, folosite de tehniciene profesioniste. Densitatea acestui gel este una foarte mare, cu autonivelare foarte buna, fiind ideal atat pentru constructie, cat si pentru tips.

Gel UV Base One Cover Mediu Camuflaj

gel autonivelant base one

Verifica stoc si pret!

Base one este o gama accesibila oricarui buget, ce ofera geluri de constructie bune la preturi accesibile, fiind in topul preferintelor celor la inceput de drum. Aceasta varianta de gel este una autonivelanta, insa fata de FSM, va trebui sa lucrati mai rapid cu el, pentru ca are tendinta de a curge.

Gel autonivelant 2M Smart Natural

smart natural 2M gel

Verifica stoc si pret!

2M este o alta gama de calitate superioara, iar gelul Smart Natural este o varianta autonivelanta, cu densitate ridicata si o consistenta potrivita, care nu curge si nu creeaza senzatie de arsura in lampa. Este usor de modelat si ofera o buna rezistenta manichiurii.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *