0
(0)

Esti in cautarea unor geluri UV color bune, dar si convenabile la pret? Ei bine, te afli in locul potrivit fiindca in continuare vom dezbate acest subiect si vei putea descoperi o serie de recomandari foarte bune cu care sa poti realiza o manichiura impecabila.

Gelurile colorate sunt produsele carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita. Exista pe piata destul de multe variante de geluri UV colorate, insa diferenta consta in calitatea produselor. Fara doar si poate a achizitiona un set ieftin nu este cea mai inspirata alegere, fiindca niste geluri color de calitate indoielnica va poate provoca neplaceri destul de mari.

In primul rand, un gel color trebuie sa fie suficient de pigmentat incat sa acopere din 1-2 straturi. Este adevarat ca, in general, gelurile colorate foarte deschise la culoare tind sa aiba un grad de acoperire ceva mai mic decat gelurile in nuante inchise, insa nu este normal sa aiba nevoie de mai mult de 2-3 straturi pentru a obtine acoperirea dorita. De asemenea, un gel colorat de calitate va fi usor de aplicat, in sensul ca nu va lasa dare inestetice pe unghii.

Partea buna este ca putem gasi variante de geluri colorate si la preturi decente, deci nu va trebui sa investesti o suma colosala pentru a achizitiona produse de calitate, cu care sa iti poti face treaba intr-un mod cat mai eficient. In plus, ti-as recomanda sa achizitionezi gelurile color separat si nu la set din mai multe motive. In primul rand, gelurile pe care le gasim la set nu sunt atat de calitative precum ne asptetam si s-ar putea sa ne ingreuneze mai mult munca. Pe de alta parte, te pot asigura ca nu vei avea nevoie de toate nuante pe care le gasesti in set. Unele nuante vor fi folosite mai mult, in timp ce altele vor fi utilizate mai putin sau chiar deloc. In acest caz, nu putem sa vorbim decat despre o risipa inutila.

Asadar, achizitioneaza geluri color separat si nu la set, alegand nuante frumoase, care iti plac si care sunt solicitate de cliente. Poti opta pentru variante de seturi doar daca produsele sunt de calitate, iar tu ai posibilitatea de a alege nuantele.

In continuare, iti voi prezenta cateva variante de geluri color pe care le poti lua in calcul si cu ajutorul carora poti realiza manichiuri reusite:

 

Geluri color Cupio

Verifica stoc si pret

Cupio prezinta o varietate de nuante si tipuri de geluri color pentru manichiuri deosebite. Fie ca sunteti adepta stilului clasic, fie ca sunteti atase de nuantele indraznete, la Cupio este imposibil sa nu gasiti varianta potrivita gustuilor voastre.

Geluri color Semilac

geluri color semilac

Vezi stoc si pret!

Si in portofoliul celor de la Semilac putem gasi o gama destul de variata de culori, produsele in discutie fiind pigmentate si usor de aplicat pe unghie. Pot fi o optiune buna si convenabila la pret!

Geluri colorate Gelaxyo

geluri colorate gelaxyo

Vezi stoc si pret!

Gelaxyo este un brand cunoscut si apreciate pentru calitatea net superioara a produselor oferite. Nu face rabat de la calitate nici in ceea ce priveste gelurile color, punand la dispozitie o paleta destul de variata de nuante.

Geluri colorate 2M Beauty

geluri colorate 2m

Vezi stoc si pret!

2M este gama in care este imposibil sa nu gasesti nuante de gel color preferata. Ofera o gama extrem de variata de nuante, de la culori simple, pana la variante cu sclipici, neon, fosforescente, cameleon si asa mai departe. Produsele 2M fac parte din clasa superioara, iar gelurile color pot fi o alegere pe masura!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *