0
(0)

Manichiura cu oja semipermanenta este o optiune populara pentru cei care doresc sa aiba unghii frumoase si stralucitoare timp indelungat. Cu putina practica si cateva instrumente esentiale, poti obtine rezultate profesionale chiar la tine acasa. Acest ghid detaliat iti va arata cum sa aplici oja semipermanenta in doar cativa pasi simpli.

Pasul 1: Piliti usor suprafata unghiei

Primul pas in aplicarea ojei semipermanente este pregatirea unghiei. Foloseste o pila pentru a pili usor suprafata unghiei pentru a indeparta luciul natural al unghiei. Aceasta va ajuta la aderarea mai buna a ojei si va preveni exfolierea prematura.

Pasul 2: Impingeti cuticula

Folosind o unealta speciala pentru cuticule sau un bastonas de lemn, impingeti cu grija cuticula inapoi pentru a dezvalui mai multa suprafata a unghiei. Acest pas va asigura o linie curata si uniforma la baza unghiei.

Pasul 3: Aplicati Primer

Majoritatea kit-urilor pentru manichiura semipermanenta includ un primer. Aplica cu atentie primerul pe fiecare unghie, asigurandu-te ca acoperi intreaga suprafata a unghiei. Acest produs va ajuta la pregatirea unghiei pentru aplicarea straturilor de baza si de culoare.

Pasul 4: Aplicati baza rubber

Urmatorul pas este aplicarea stratului de baza rubber. Acesta va ajuta la aderarea ojei semipermanente si la protejarea unghiei naturale. Asigura-te ca aplici stratul de baza uniform si ca acoperi intreaga suprafata a unghiei.

Pasul 5: Polimerizati in lampa LED sau UV

Pentru a usca stratul de baza, introdu unghia intr-o lampa LED pentru 30 de secunde sau intr-o lampa UV pentru 2 minute, in functie de tipul de lampa pe care o ai.

Pasul 6: Aplicati culoarea uniform

Acum este momentul sa aplici culoarea dorita. Alege o nuanta de oja semipermanenta si aplic-o intr-un strat subtire si uniform pe fiecare unghie. Ai grija sa nu atingi cuticulele sau pielea din jurul unghiei.

Pasul 7: Polimerizati in lampa LED sau UV

Dupa aplicarea culorii, introdu unghia in lampa LED pentru 30 de secunde sau in lampa UV pentru 2 minute pentru a usca stratul de culoare. Acest lucru va asigura o manichiura rezistenta si stralucitoare.

Pasul 8 (optional): Aplicati al doilea strat de culoare

In cazul in care culoarea nu este suficient de intensa sau uniforma, poti aplica un al doilea strat sub acelasi principiu ca la pasul anterior. Polimerizeaza din nou in lampa LED sau UV pentru a seca.

Pasul 9: Aplicati gel Finish – Top coat

Pentru a proteja culoarea si a obtine un luciu stralucitor, aplica un strat de gel Finish – Top coat. Acesta va oferi unghiilor tale un aspect finisat si va prelungi durabilitatea manichiurii.

Pasul 10: Polimerizati in lampa LED sau UV

Ultimul pas este sa polimerizezi stratul de Finish – Top coat in lampa LED pentru 30 de secunde sau in lampa UV pentru 2 minute. Acest lucru va sigila manichiura si o va face rezistenta la zgarieturi si ciobiri.

Recomandari oje semipermanente bune

Oje semipermanente Gelaxyo

Verifica stoc si pret

Oje semipermanente Cupio

Verifica stoc si pret

Oje semipermanente Slowianka

Verifica stoc si pret

Oje semipermanente Molly Lac

Verifica stoc si pret

Cu acest ghid pas cu pas, poti realiza o manichiura semipermanenta de calitate profesionala chiar la tine acasa. Asigura-te ca urmezi fiecare pas cu atentie si ca ai toate instrumentele necesare la indemana. Cu putina practica, vei obtine unghii frumoase si rezistente timp indelungat.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *